Toiminnallisissa vanhempainilloissa kohdataan yli 2000 henkilöä vuoden aikana

17.4.2024

Pokali kiertää alueen päiväkodeissa toiminnallisten vanhempainiltojen merkeissä yhteistyökumppaneiden tuella. Vuoden 2024 aikana kierretään peräti 23 päiväkotia ja kohdataan yli 2000 aikuista ja lasta. Toiminnallisissa vanhempainilloissa perheet saavat arvokasti tietoa pienten lasten liikkumisesta sekä pääsevät konkreettisesti liikkumaan yhdessä. Vanhempainilloissa liikutaan niin köysi- kuin esteradalla, heitetään tarkkuutta, tasapainoillaan sekä temppuillaan Jekku-jänön toimintakorttien parissa.

  • Toiminnallisissa vanhempainilloissa kohdataan perheitä ympäri maakuntaa. Kohtaamiset ovat ihan mahdottoman tärkeitä ja monien perheiden kanssa mietitään yhdessä, miten juuri heidän perheen arkeen saataisiin lisättyä liikettä. Itse toiminnallinen osuus on ehdottomasti illan parasta antia! Lasten liikunnan ilo tarttuu myös vanhempiin ja on ihana huomata, miten monet vanhemmatkin heittäytyvät erilaisten temppujen pariin, iloitsee Pokalin lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä Roosa-Maria Turunen.


Toiminnalliset vanhempainillat alkavat olla osa Pokalin vakiotarjontaa ja ne ovat hyvin kysyttyjä päiväkotien keskuudessa. Vuoden 2024 toiminnalliset vanhempainillat onkin jo loppuun varattu ja varauksia otetaan vastaan jo keväälle 2025.


Pokalin toiminnalliset vanhempainillat mahdollistaa Pokalin yhteistyökumppanit Pohjois-Karjalan Sähkö, Abloy, Sanomalehti Karjalainen, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Karjalan Heili, Pohjois-Karjalan Osuuspankki sekä Timosen auto.